1
ما از کوکی‌ها Cookies استفاده می‌کنیم تا پیشکش‌های خود به شما را بهبود ببخشیم. اگر شما به مدت سه سال است که در سوئیس ازدواج کرده اید و در مجموع 5 سال در این کشور اقامت دارید قادر به اخذ تابعیت خود به سرعت خواهید بود. در جدول زیر تمامی توضیحات به متقاضیان داده شده است.همچنین ما میتوانیم در خرید ملک نیز به شما خدمات رسانی کنیم. این مترجمان همچنین خواهان دریافت بازنشستگی و مزایای خدمت در منطقه جنگ
1
گروه بین‌الملل - تلاش برای گرفتن تابعیت کشورهای اروپایی، مسئله‌ای فراگیر بین پناهندگان مسلمان است و گاهی این امر به قیمت تغییر دین تمام می‌شود. ارزندگی پروژه مهم است و املاک آریا به شما تعهد مینماید آنقدر برای شما ارزنده خرید نماید که حداقل ١٠٪‏ بیشتر کارشناسی گردد. مقیم دائم از تعهدات اقامت خاص برای حفظ وضعیت خود برخوردار است. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برا
1
قبل از تصمیم گیری درخصوص یک انتخاب باید دانست که شباهت ها و تفاوت های دو روش در چیست و هر روش چه نقاط قوت و ضعفی دارد و درنهایت کدام متد با توجه به شرایط خاص شما بهتر خواهد بود. آنها الزامات عمومی را برای اعطای چنین حقوقی ( اقامت بدون کار یا اقامت تمکن مالی) به انجام برسانند. قدم بعدی برای این متقاضیان تسلیم درخواست خود مبنی بر اخذ اقامت دائم اسپانیا به دولت این کشور است. وزارت دادگستری ازبکستا
1
در سال ۱۹۸۸ برنامه ای تحت عنوان اقامت دائم جهت تجار و افرادی که دارای توانایی مالی پرداخت مالیات را دارند در کشور مالتا برقرار گردید. در برخی رشته ها سابقه کاری خاصی برای ارزیابی مدارک مورد نیاز است. مشاوره ثبت شرکت در پاناما به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در پاناما شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید. با سرمایه گذاری در یک شرکت مقدون
1
یکی از دلایل انتخاب استونی توسط سرمایه گذاران خارجی واحد پول این کشور یعنی یورو می باشد. یک ویزای موقت POM به مدت یک سال اعطا می گردد؛ و از سال دوم به بعد اجازه اقامت دائم به شما اعطا خواهد شد. بعد از 5 سال اقامت، واجد صلاحیت درخواست برای تابعیت شناخته خواهید شد. شهروندی گرجستان یعنی، اخذ تابعیت گرجی و تبدیل شدن به یک شهروند رسمی گرجستان، با دریافت کارت ملی، شناسنامه و پاسپورت گرجی.
1
اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج -آیا اقامت کانادا با ازدواج با فرد کانادایی ممکن خواهد بود؟مدارک لازم جهت پروسه ی ویزای ازدواج یا اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج چه مدارکیست؟مدت زمان لازم جهت موفقیت در اخذ ویزا یا اقامت کانادا از طریق ازدواج چه مدتی میباشد؟اقامت کانادا از طریق ازدواج آیا پشتوانه ی مالی نیز میخواهد؟اسپانسر شدن فرد در اقامت کانادا از طریق ازدواج در کانادا به چه معنیست؟در
1
یکی از دلایل انتخاب استونی توسط سرمایه گذاران خارجی واحد پول این کشور یعنی یورو می باشد. یک ویزای موقت POM به مدت یک سال اعطا می گردد؛ و از سال دوم به بعد اجازه اقامت دائم به شما اعطا خواهد شد. بعد از 5 سال اقامت، واجد صلاحیت درخواست برای تابعیت شناخته خواهید شد. شهروندی گرجستان یعنی، اخذ تابعیت گرجی و تبدیل شدن به یک شهروند رسمی گرجستان، با دریافت کارت ملی، شناسنامه و پاسپورت گرجی.
1
مقاله مذکور به کمک همکاران موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی شیراز (توسعه گران مهر) مهیا شده است. وقتی شما از یک کشور خارج از اتحادیه اروپا می‌آیید و می‌خواهید بدون کار کردن تا ninety روز در اینجا بمانید، می‌توانید اطلاعات بیشتری را درباره الزامات ویزا در صفحات Willkommenszentrums Berlin بیابید. بهترین روش دریافت اقامت دائم بلغارستان، دریافت ویزای طولانی مدت یکساله و تمدید هر سال آن می باشد.